Gasflessen en houtpellets

Welkom bij Mulder Dier en Tuin, waar we niet alleen voor je huisdieren en tuinbehoeften zorgen, maar ook voor jouw praktische energiebronnen – gasflessen en houtpellets!

Gasflessen:

Onze gasflessen zijn de ideale metgezel voor verschillende situaties. Of je nu van plan bent om te barbecueën, kamperen of verwarmen, wij bieden een assortiment gasflessen van topkwaliteit. Veiligheid en gebruiksgemak staan voorop, en we helpen je graag bij het kiezen van de juiste grootte en het juiste type gasfles voor jouw specifieke behoeften.

Houtpellets:

Ontdek de warmte en efficiëntie van houtpellets voor jouw pelletkachel. Onze houtpellets zijn samengesteld met zorgvuldig geselecteerd hout, wat zorgt voor een milieuvriendelijke en duurzame energiebron. Of je nu gezelligheid zoekt tijdens de koude maanden of een alternatieve verwarmingsmethode wilt, houtpellets zijn een uitstekende keuze. Bij Mulder Dier en Tuin bieden we hoogwaardige houtpellets die voldoen aan de hoogste normen, zodat je kunt genieten van warmte met een goed geweten.

Bezoek onze winkel en ontdek de veelzijdigheid van gasflessen en de warmte van houtpellets. Ons deskundige team staat klaar om je te adviseren en ervoor te zorgen dat je de juiste producten vindt voor jouw specifieke behoeften.

Houtpellets

Gasflessen

Kom langs in de winkel

Waar wacht je nog op? Kom langs bij Mulder Dier en Tuin en ontdek ons boerderij assortiment. Onze deuren staan open.

Een greep uit onze merken